Schilderwerken

Muren & plafonds schilderen Uw professionele schilder in de buurt

Uw woonkamer in een warme kleur laten steken door een professionele schilder of een accentmuur in uw keuken schilderen? Van de muren op het schilderen voorbereiden tot de laatste details afwerken, VNR Concept volbrengt elke schildersklus met veel precisie. 

Rudy maakt uitsluitend gebruik van de beste verfmerken en apparatuur. Hij schildert onder meer muren, plafonds, raam- en deuromlijstingen, leuningen en meubelstukken. Daarbij zorgt hij voor een stevige hechting en een perfect egale afwerking

Vooraf dekt hij uw huisraad netjes af om geen vlekken te maken. Als u twijfelt over passende kleurencombinaties, verschaft hij u uitgebreid advies.

Woonkamer Schilderen
Buitenschilderwerken

Geef uw gevel & buitenschrijnwerk een nieuw likje verf Buitenschilderwerk bestand tegen weer & wind

Buiten schilderen – en meer bepaald gevels verven – kent voor Rudy geen geheimen. Hij pakt uw gevels dan ook grondig aan door ze een nieuw likje verf te geven. Daarenboven maakt hij ze bestand tegen weer en wind met een extra deklaag.

Afhankelijk van het type gevelbekleding gebruikt Rudy aangepaste verven. Die beschermen uw gevels en houden ze stof- en mosvrij. Informeer gerust naar de mogelijkheden van Rudy’s buitenschilderwerk.

Uw schilderwerk laten opfrissen?

Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan!